Allo Mati - Η άλλη ματιά των ειδήσεων
  • Top News
  • Ελλάδα
  • Πολιτική
  • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Επιστήμη
  • Lifestyle
  • Ελλάδα
No Result
View All Result
  • Top News
  • Ελλάδα
  • Πολιτική
  • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Επιστήμη
  • Lifestyle
  • Ελλάδα
No Result
View All Result
Άλλο Μάτι
No Result
View All Result

Σάκκαρη – Μπαντόσα 2-1: Σίφουνας η Μαρία, προκρίθηκε στον τελικό του Indian Wells

NewsRoom by NewsRoom
19 Μαρτίου, 2022
in Αθλητικά
0
Σάκκαρη – Μπαντόσα 2-1: Σίφουνας η Μαρία, προκρίθηκε στον τελικό του Indian Wells

Ο νέος θρίαμβος της Μαρίας Σάκκαρη στο Indian Welss Masters, also known as the Indian Wells Open and BNP Paribas Open στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, θα την “εκτοξεύσει” στην παγκόσμια κατάταξη, καθώς έχει ήδη εξασφαλίσει την τρίτη θέση και με νίκη στον τελικό θα ανέβει στο Νο2, πίσω μόνο από την Άσλεϊ Μπάρτι.

Bnpparibasopen.jpg

Απίθανη! Η Μαρία Σάκκαρη (Νο6 στην παγκόσμια κατάταξη) ήταν τρομερή απέναντι στην Πάουλα Μπαντόσα (Νο7 στην παγκόσμια κατάταξη), επιβλήθηκε με 2-1 σετ (6-2, 4-6, 6-1) και προκρίθηκε στον τελικό του Indian Wells που θα διεξαχθεί την Κυριακή (20/3). Εκεί θα αντιμετωπίσει την Πολωνή Ίγκα Σφιόντεκ (Nο4 στην παγκόσμια κατάταξη), η οποία νωρίτερα απέκλεισε την Σιμόνα Χάλεπ στον άλλο ημιτελικό με 2-0 σετ (7-6 (8), 6-4).

𝐵𝒾𝑔𝑔𝑒𝓈𝓉 final of her career 🤩

🇬🇷 @mariasakkari stuns the defending champion Badosa in three sets!#IndianWells pic.twitter.com/w8S2kAG11j

— wta (@WTA) March 19, 2022

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επιβεβαίωσε ότι είναι σε τρομερή κατάσταση. Κατέκτησε άνετα το πρώτο σετ, έχασε λίγο τον ρυθμό της στο δεύτερο, αλλά ήταν καταιγιστική στο τρίτο σετ και πήρε μία πανάξια πρόκριση, ξεσπώντας σε κλάματα μετά τον αγώνα. Παράλληλα, η πρόκριση στον τελικό σημαίνει ότι θα ανέβει στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ αν νικήσει θα ανέβει στο Νο2 και θα κατακτήσει το χρηματικό έπαθλο των 1.2 εκατ. δολαρίων!

Το πρώτο σετ ξεκίνησε με την Μπαντόσα να κάνει break με το “καλημέρα”, σπάζοντας το σερβίς της Μαρίας μόλις στο πρώτο game. Η Σάκκαρη όμως απάντησε άμεσα με break στο break (και μάλιστα με love game, χωρίς να χάσει πόντο δηλαδή). Στην συνέχεια κράτησε το σερβίς της, έκανε νέο break στο τέταρτο game ξεφεύγοντας με 4-1 και τελικά κατέκτησε με 6-2 το πρώτο σετ, κάνοντας ξανά break στο σερβίς της Ισπανίδας.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με την Μπαντόσα να βγαίνει άμεσα στην αντεπίθεση και να κάνει break στο σερβίς της Σάκκαρη μόλις στο 3ο game, κάνοντας το 2-1. Η Μαρία απάντησε με break στο break για το 2-2, ωστόσο η Ισπανίδα έκανε νέο break για το 3-2, παίρνοντας το πάνω χέρι. Έκτοτε, απλώς κράτησε το σερβίς της και κατέκτησε το δεύτερο σετ με 6-4.

Το τρίτο σετ ξεκίνησε με την Σάκκαρη να κάνει break στο σερβίς της Μπαντόσα μόλις στο 2o game, ξεφεύγοντας με 2-0. Η Ισπανίδα όμως έδειξε πάλι χαρακτήρα και με break στο break μείωσε σε 2-1. Η Σάκκαρη ωστόσο δεν επηρεάστηκε και απάντησε με νέο break για το 3-1., ενώ στην συνέχεια κράτησε το σερβίς της για το 4-1 και έκανε νέο break για το 5-1. Και, έχοντας πλέον την ψυχολογία με το μέρος της, κράτησε το σερβίς της, έκανε το 6-1 και κατέκτησε την νίκη με 2-1 σετ, παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό του Indian Wells, ξεσπώντας σε κλάματα στο φινάλε.

Η Μαρία Σάκκαρη απέναντι στην Κατερίνα Σινιακόβα στο Indian Wells | 12 Μαρτίου 2022

Οι δηλώσεις της Σάκκαρη

«Ξεκίνησα πολύ καλά το παιχνίδι. Ήμουν πολύ επιθετική από την αρχή, προσπαθώντας να βρω διαφορετικούς τρόπους να παίξω εναντίον της σε σχέση με το τελευταίο μας παιχνίδι στο Μεξικό. Νομίζω ότι είχαμε τη σωστή στρατηγική. Στο δεύτερο σετ σταμάτησα να πατάω το γκάζι. Προφανώς, άρχισε να παίζει πολύ καλύτερα. Ήμουν πολύ παθητική σε μερικά γκέιμ, μετά προσπάθησα να είμαι πιο επιθετική, αλλά εκείνη ήταν ένα μπρέικ πάνω και ήταν δύσκολο γιατί έπαιζε τόσο καλά τα σερβίς της. Ήταν πιο σταθερή. Είμαι πολύ περήφανη για τον τρόπο που επέστρεψα στο τρίτο σετ».

Για το ενδεχόμενο να βρεθεί στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης: «Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Πριν από οκτώ μήνες ήταν αδύνατο να το πετύχω και τώρα είμαι μόνο μία νίκη μακριά. Δεν πρόκειται να το σκεφτώ, γιατί είναι ήδη ένα πολύ καλό τουρνουά. Βλέπω πως βελτιώνομαι κάθε εβδομάδα στην κατάταξη. Θα κρατήσω ότι έχω την ευκαιρία και ότι βελτιώνομαι κάθε εβδομάδα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα και για την ομάδα μου».

Για τον τελικό με την Σφιόντεκ: «Έχει παίξει πολύ καλά από την αρχή της χρονιάς. Είναι μια από τις πιο σταθερές παίκτριες αυτή τη σεζόν και έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Παίξαμε στην Ντόχα και ήταν καλύτερη εκείνη την ημέρα, η καλύτερη παίκτρια στο τουρνουά. Έχω μεγάλη πίστη και εμπιστοσύνη στο παιχνίδι μου αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι θα βγούμε και οι δύο παίζοντας πολύ επιθετικά γιατί έτσι είναι το τένις αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να καταλήξω σε ένα καλό σχέδιο με την ομάδα μου».



Πηγή fantomas.gr

Previous Post

Σε κρίσιμη καμπή ο πόλεμος στην Ουκρανία – Μάχες σώμα με σώμα στη Μαριούπολη

Next Post

Τελικά οι ΗΠΑ επιδιώκουν Παγκόσμια σύρραξη; Οι ΗΠΑ θέλουν τους S-400 της Τουρκίας στην Ουκρανία – Αποκάλυψη των “New York Times”!

NewsRoom

NewsRoom

Next Post
Τελικά οι ΗΠΑ επιδιώκουν Παγκόσμια σύρραξη; Οι ΗΠΑ θέλουν τους S-400 της Τουρκίας στην Ουκρανία – Αποκάλυψη των “New York Times”!

Τελικά οι ΗΠΑ επιδιώκουν Παγκόσμια σύρραξη; Οι ΗΠΑ θέλουν τους S-400 της Τουρκίας στην Ουκρανία – Αποκάλυψη των “New York Times”!

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άλλο Μάτι - Η άλλη ματιά των ειδήσεων!

  • Top News
  • Ελλάδα
  • Πολιτική
  • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Επιστήμη
  • Lifestyle
  • Ελλάδα

© 2021 Allo Mati - Η άλλη ματιά των ειδήσεων Allomati.com.

No Result
View All Result
  • Top News
  • Ελλάδα
  • Πολιτική
  • Κοινωνία
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Επιστήμη
  • Lifestyle
  • Ελλάδα

© 2021 Allo Mati - Η άλλη ματιά των ειδήσεων Allomati.com.